RESTAURANT KLEIN MAAR FIJN

RESTAURANT KLEIN MAAR FIJN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1019 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Klein Maar Fijn. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 21:30 Lekker en snel! Hartelijk bedankt!
20 mei 2022 om 14:11 Altijd goed! Ik bestel hier vaak de soato soep en die komt altijd warm aan, daarbij is het de beste soep van Delft. Bezorging is ook altijd heel vlug.
19 mei 2022 om 20:33 Heerlijk toppie.
19 mei 2022 om 14:31 Quick service
14 mei 2022 om 23:14 Wederom erg goed, ik heb griep maar die sauto soep doet t beter dan alle medicijnen bij elkaar! Dit is echt een heeel fijn restaurant om bij te bestellen, bezorging is ook supersnel altijd, ik ben echt fan!!
13 mei 2022 om 21:12 Was lekker beetje koud
13 mei 2022 om 10:59 Snel klaar, eten prima
12 mei 2022 om 19:58 Ik bestel hier al jaren en keer op keer krijg ik heerlijk eten. Super snelle bezorging. Met liefde gemaakt!
12 mei 2022 om 9:41 Smaak was Goed, Wel weinig kousenband in de Rotiā€¦
11 mei 2022 om 15:45 Lekker
11 mei 2022 om 9:30 Goed eten en precies binnen de aangegeven tijd.
10 mei 2022 om 21:41 Heerlijke roti en meer dan genoeg. Een puntje; de saus lijkt wat dikker gemaakt. Dat eet makkelijker, maar qua smaak vinden wij de minder gebonden saus lekker. En supersnel bezorgd.